Ook het beste totaaladvies nodig?

Wij stellen ons aan u voor

Wij, Martin ter Haar en Klaasje Dunnink-Stegeman, bieden u het beste totaaladvies op het gebied van hypotheken, financieringen en verzekeringen. Wij onderscheiden ons door de wijze waarop we in de markt staan: deskundig, persoonlijk en geheel onafhankelijk.

Wij zijn een ervaren en deskundig aanspreekpunt voor uw schadeverzekeringen, levensverzekeringen, financiële diensten en hypotheken. Wij geven adviezen op maat en bieden snelle service. U kiest vervolgens altijd het pakket dat het best bij u, uw wensen en omstandigheden past.

Ons kantoor is onafhankelijk, we hebben geen binding met verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Wij zijn vrij in onze advisering en door deze onafhankelijkheid zijn uw belangen gewaarborgd.

Wij maken graag tijd voor u!

Martin Ter Haar

Martin Ter Haar

Ik sta voor deskundige en betrouwbare adviezen. Met meer dan 16 jaar ervaring in de financiële dienstverlening in Ommen en omgeving heb ik met groot enthousiasme besloten om samen met Klaasje Dunnink een eigen advieskantoor te beginnen.

Meer over Martin

Mijn passie is om mensen in het doolhof van de financiële wereld een leidraad te geven en te begeleiden bij hun grootste financiële beslissingen, of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) of overige financiële diensten. Ik ben Erkend financieel adviseur en deze kennis stelt mij in staat om u volledig te mogen en kunnen adviseren. Daarnaast ben ik in het bezit van alle vereiste Wft (Wet op het financieel toezicht) diploma’s en volg ik jaarlijkse opleidingen om de benodigde kennis op peil te houden. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van de meest actuele kennis.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Martin ter Haar

Klaasje Dunnink

Klaasje Dunnink

Als collega van Martin ter Haar verzorg ik de administratieve afhandeling van dossiers, offertes en stukken die voortkomen uit onze dienstverlening aan u. Daarnaast adviseer ik ook graag onze klanten over hun verzekeringen.

Meer over Klaasje

Wat zijn uw persoonlijke omstandigheden, welke risico’s wilt u nemen en welke zijn verstandig om te verzekeren? Met het beantwoorden van deze vragen, verzeker ik u van een passend advies. Persoonlijk contact en snelle service staan het hoogst op mijn prioriteitenlijst zodat u snel weet waar u aan toe bent. Met mijn titel Erkend financieel adviseur en in het bezit van alle benodigde Wft opleidingen, bent u ook bij mij verzekerd van actueel en deskundig advies.

Ik ben u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,
Klaasje Dunnink-Stegeman