Vrijblijvend een afspraak maken?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken welke hypotheek het beste bij jouw situatie past.

maak een afspraak    

Hypotheek voor starters

De startershypotheek die helemaal bij jou past

Een speciale hypotheek voor starters? Ja, die zijn er. Meerdere zelfs. Zo is er bijvoorbeeld een hypotheek die in plaats van 30 jaar een looptijd van 40 jaar heeft. Omdat je als starter een hogere pensioenleeftijd hebt dan vorige generaties, kun je langer de hypotheeklasten dragen. Zeker als ze uitgesmeerd worden over een langere periode. Naast deze specifieke lening is eigenlijk elke andere hypotheek geschikt voor starters. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden.

bereken je hypotheek

Een startershypotheek afsluiten. Hoe werkt dat.

Ben je starter op de woningmarkt, dan komt er heel wat op je af bij het kopen van een woning en het afsluiten van een startershypotheek. Wij leggen je graag uit hoe we jou kunnen helpen naar jouw ideale hypotheek.

Starterslening als tweede deel van je hypotheek

Het kan zijn dat het hypotheekbedrag dat je als starter mag opnemen niet genoeg is om je huis mee te financieren. In dat geval kun je in veel gemeentes aanspraak maken op een Starterslening. De naam zegt het al: die zijn speciaal voor starters die een aanvulling nodig hebben voor hun hypotheek. Hypedia kijkt graag samen met jou of de gemeente hier mogelijkheden voor heeft.

Verbouwing meefinancieren? Dat kan!

Als je direct na aankoop een waardevaste verbouwing gaat realiseren, dan kun je deze meefinancieren met je hypotheek voor starters. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel, serre of andere uitbouw. Voor hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie gelden speciale regels. Laat ons weten wat je plannen zijn en we adviseren je graag.

Nieuwbouw? Dan kun je meer lenen!

Als starter kun je natuurlijk ook een nieuw huis (laten) bouwen. In dat geval kun je een hypotheek voor nieuwbouw met een hoger hypotheekbedrag afsluiten in drie gevallen:

1. Nieuwbouwwoning die voldoet aan het Bouwbesluit van 2015
2. Energieneutrale nieuwbouwwoning
3. ‘Nul op de meter’-woning

Meer informatie over een startershypotheek?

Stuur ons dan jouw vraag of bericht en wij nemen graag contact met je op om je verder te helpen naar jouw ideale hypotheek.

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Ter Haar & Dunnink.