Een totaaladvies in hypotheken en verzekeringen

Snelle en deskundige adviezen op maat

Wij zijn een ervaren en deskundig aanspreekpunt voor je schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en bankzaken. Wij geven adviezen op maat en bieden snelle service. Ons kantoor is onafhankelijk, we hebben geen binding met verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Je kiest vervolgens altijd het pakket dat het best bij jou en je wensen past. Stap eens binnen, je wordt gelijk geholpen.

Maak kennis met ons team

Henriëtte Exel-Scholten

Verzekeringsadviseur en
RegioBank adviseur

“Graag help ik onze klanten met ondernemen. Samen zoeken wij uit welke risico’s er zijn en welke risico’s niet zelf gedragen kunnen worden. Graag verdiep ik mij in het bedrijf en zorg voor passende oplossingen.”

Klaasje Dunnink-Stegeman

Verzekeringsadviseur en
RegioBank adviseur

 

“Ter Haar en Dunnink is een kantoor wat lokaal, persoonlijk en dichtbij de klant wil staan. We kennen de klant en luisteren naar hun behoeften en wensen.”

Martin ter Haar

Hypotheekadviseur

 

“Met meer dan 20 jaar ervaring in de hypotheekbranche, weet ik welke oplossing het beste bij uw situatie past. Ik luister naar uw wensen en leg u de mogelijkheden voor. Zo kunt u met een gerust hart de deur uit lopen.”

Linda Vrieling

Verzekeringsadviseur en
RegioBank adviseur

 

“De klant centraal stellen en aandacht geven, dát vind ik belangrijk. Of klanten nu vragen hebben over hun verzekeringspakket of financiële zaken, ze kunnen altijd bij ons binnenlopen.”

Nienke Elsman-Emmink

Verzekeringsadviseur en
RegioBank adviseur

 

“Bij Ter Haar & Dunnink ben ik werkzaam als particulier adviseur op het gebied van verzekeringen en bankzaken. Het persoonlijk contact met de klanten en de afwisseling in mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik dit werk met veel plezier doe.”

Simone Meijer

Adviseur Regiobank

 

“Graag verwelkom ik onze klanten met een glimlach, zowel telefonisch als op kantoor, om ze vervolgens naar de juiste collega door te verwijzen. Of het nu gaat om een vraag of advies op maat, de deur staat altijd open! Daarnaast zorg ik ervoor dat de processen binnen ons kantoor zo goed mogelijk verlopen.”

Sparen, betalen en hypotheken

RegioBank, jouw bank dichtbij

De persoonlijke bank bij jou in de buurt, waar u zelf kiest hoe jij je geldzaken regelt. RegioBank is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke én klantgerichte bank van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en je hypotheek. Zowel voor jezelf als je bedrijf. Bij ons krijg je niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service.

afspraak maken

bereken je hypotheek