Gratis je polissen laten checken?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken of jouw verzekeringspakket nog up to date is en past bij jouw situatie.

maak een afspraak   

De juiste verzekeringen voor particulieren

Alles goed geregeld,
thuis of van huis.

 

Bij ons heeft u de keuze uit een totaalpakket aan verzekeringen, of het nu gaat om schade- of levensverzekeringen. Wij werken zowel voor particulieren als voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Onze verzekeringen kenmerken zich door hun uitgebreide dekking én scherpe premie. Wij bieden heldere oplossingen waar u echt iets aan heeft. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Persoonlijk contact bij het afhandelen daarvan betekent vaak een wereld van verschil.

Huis en gezin

Woonhuisverzekering

De verzekering voor je woning tegen o.a. schade, brand of inbraak. Ook de schade aan je schuur, garage of tuin is verzekerd.

Inboedelverzekering

Je bank, je kleding, je boeken of je laptop. Alles in huis goed verzekert met de juiste inboedelverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

De verzekering voor je woning tegen o.a. schade, brand of inbraak. Ook de schade aan je schuur, garage of tuin is verzekerd.

Gezinsongevallenverzekering

Met een gezinsongevallenverzekering kunt je extra kosten opvangen wanneer jij of een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd voor juridische hulp en advies bij een conflict.

Reizen

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is handig als je meerdere keren per jaar op reis gaat en je het hele jaar door verzekerd wilt zijn.

Annuleringsverzekering

Met onze annuleringsverzekering ben je goed verzekerd als je vooraf of tijdens je reis je vakantie moet annuleren.

Kortlopende reisverzekering

Met een kortlopende Reisverzekering betaal je alleen voor de dagen dat je op reis bent.

Caravanverzekering

Met onze caravanverzekering is je caravan uitgebreid verzekerd tegen diefstal, storm en brand.

Bootverzekering

Met onze bootverzekering ben je WA verzekerd als je schade of letsel veroorzaakt met jouw boot.

Verkeer

Autoverzekering

Een autoverzekering is een ruime term voor velerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht.

Camperverzekering

Jouw camper is, het hele jaar door, op de camping, onderweg en in de stalling goed verzekerd met onze camperverzekering.

Oldtimerverzekering

Verzeker jouw klassieke auto tegen diefstal en schade met de beste voorwaarden en de scherpste premie met onze oldtimerverzekering.

Motorverzekering

Met de keuze uit WA, WA Plus en All Risk verzeker je je geliefde motor tegen diefstal en schade.

Bromfietsverzekering

Zonder zorgen rijden met je bromfiets, scooter of snorfiets? Met de bromfietsverzekering ben je verzekerd tegen schade en diefstal.

(Elektrische) fietsverzekering

Verzeker uw (elektrische) fiets of e-bike voor schade en diefstal. Onbezorgd genieten op de fiets.

Aanhangwagenverzekering

De aanhangwagenverzekering verzekert jouw aanhangwagen, boot- of paardentrailer uitgebreid tegen schade en diefstal. Onderweg en in de stalling.

Snel, praktisch en persoonlijk advies

Bij Ter Haar & Dunnink houden we het graag persoonlijk als het gaat om om jouw verzekeringen. Je kunt altijd vertrouwen op een snel en praktisch advies én natuurlijk afgestemd op jouw wensen en jouw persoonlijke situatie. Bijna alle verzekeringen kun je bij ons onderbrengen. Denk hierbij aan verzekeringen voor je huis en gezin, wanneer je gaat reizen of onderweg bent. Wil je zeker weten of jouw verzekeringspakket nog op orde is? Vraag dan de gratis Verzekeringscheck aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Ommen!

Doe de gratis Verzekeringscheck

Je verzekeringen goed geregeld? Wij checken het graag gratis.

Zijn je verzekeringen nog op orde? Doe de gratis verzekeringscheck bij Ter Haar & Dunnink en u weet direct of u goed én voordelig verzekerd bent. Na je aanvraag nemen wij contact met u op om je verzekeringen door te nemen. Je ontvangt daarna een advies met offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Ja, ik wil die gratis verzekeringscheck.

    Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Ter Haar & Dunnink.