Gratis je polissen laten checken?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken of jouw verzekeringspakket nog up to date is en past bij jouw situatie.

maak een afspraak   

Een totaalpakket aan verzekeringen

Als er wat gebeurt, dan staan we er voor u!

 

Bij ons heeft u de keuze uit een totaalpakket aan verzekeringen, of het nu gaat om schade- of levensverzekeringen. Wij werken zowel voor particulieren als voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Onze verzekeringen kenmerken zich door hun uitgebreide dekking én scherpe premie. Wij bieden heldere oplossingen waar u echt iets aan heeft. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Persoonlijk contact bij het afhandelen daarvan betekent vaak een wereld van verschil.

Wij bieden heldere oplossingen voor verzekeringen waar u iets aan heeft.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om bepaalde risico’s zelf te dragen. Door er voor te sparen bijvoorbeeld. Voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. En als er dan wat gebeurt, dan staan we er voor u. Want wij doen wat we beloven. Daar kunt u ons op aanspreken!

Doe de gratis Verzekeringscheck

Uw verzekeringen goed geregeld? Wij checken het graag gratis voor u.

Zijn je verzekeringen nog op orde? Doe de gratis verzekeringscheck bij Ter Haar & Dunnink en u weet direct of u goed én voordelig verzekerd bent. Na je aanvraag nemen wij contact met u op om je verzekeringen door te nemen. Je ontvangt daarna een advies met offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Ja, ik wil die gratis verzekeringscheck.

    Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Ter Haar & Dunnink.

    Snel, praktisch en persoonlijk advies

    Bij Ter Haar & Dunnink houden we het graag persoonlijk als het gaat om om jouw particuliere of zakelijke verzekeringen. Je kunt altijd vertrouwen op een snel en praktisch advies én natuurlijk afgestemd op jouw wensen en jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Bijna alle particuliere en zakelijke verzekeringen kun je bij ons onderbrengen. Wil je zeker weten of jouw verzekeringspakket nog op orde is? Vraag dan de gratis Verzekeringscheck aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Ommen!

    Meer informatie over onze verzekeringsoplossingen?

    Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Ter Haar & Dunnink.