Gratis je polissen laten checken?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken of jouw verzekeringspakket nog up to date is en past bij jouw situatie.

maak een afspraak     

De beste verzekeringen voor bedrijven & zzp’ers

Zeker weten dat het goed zit voor jouw bedrijf


Bij ons heeft u de keuze uit een totaalpakket aan verzekeringen, of het nu gaat om schade- of levensverzekeringen. Wij werken zowel voor particulieren als voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Onze verzekeringen kenmerken zich door hun uitgebreide dekking én scherpe premie. Wij bieden heldere oplossingen waar u echt iets aan heeft. Wij zijn snel en praktisch en gaan er vanuit dat verzekeren verder gaat dan het vergoeden van schades. Persoonlijk contact bij het afhandelen daarvan betekent vaak een wereld van verschil.

Bedrijfsactiviteiten

Bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering
Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je je voor schade aan personen of spullen. Voor zzp en mkb.
Bestuurders-aansprakelijkheidsverzekering
Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering ben je als bestuurder, toezichthouder of commissaris verzekerd voor schade door bestuursfouten.
Zakelijke rechtsbijstandverzekering
Juridische zaken kunnen behoorlijk veel geld kosten, het is daarom verstandig om een zakelijke rechtsbijstand verzekering af te sluiten.
Beroeps-aansprakelijkheidsverzekering
Als professional kun je aansprakelijk worden gesteld voor vermogensschade. Een verzekering voor beroepsaansprakelijkheid beschermt je tegen deze kosten.
Constructie All Riskverzekering
Je bent als aannemer of zzp’er verzekerd voor materiële schade aan het werk tijdens de bouw- en montageperiode.

Mobiliteit

Aanhangwagenverzekering
Heb je een aanhangwagen die je gebruikt voor je bedrijf? Dan kan je deze aanhanger zakelijk verzekeren tegen schade en diefstal. Onderweg en in de stalling.
Bestelautoverzekering
Onze bestelautoverzekering is er speciaal voor auto’s met een ‘grijs kenteken’ en dekt schade aan spullen van een ander, het voertuig van een ander en lichamelijke schade bij een ander, die je veroorzaakt met je bestelauto.
Eigen vervoerverzekering
Deze verzekering vergoedt schade aan je gereedschappen en handelsgoederen die wordt veroorzaakt als je ze zelf vervoert in een eigen vervoermiddel.
Personenautoverzekering
Met een zakelijke personenautoverzekering ga je als ondernemer of zzp’er goed verzekerd de weg op.
Vrachtautoverzekering
De vrachtautoverzekering is een verzekering op maat voor de eigen rijder of de kleine transportondernemer.
Tractorverzekering
Met de tractorverzekering kunt u op een passende wijze uw tractor verzekeren. Kies uit de hoofddekkingen WA of WA Casco.

Inkomen en personeel

Pensioenen voor ondernemers
Als zelfstandig ondernemer bouw je niet automatisch pensioen op. Je zult dus zelf iets moeten regelen. Denk daar op tijd aan. Wij helpen je er graag mee.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering ben je verzekerd tegen inkomensverlies als je ziek wordt of arbeidsongeschikt.
Werknemersschadeverzekering
Een werknemersschadeverzekering is belangrijk voor zowel werkgever als werknemer. Goed verzekerd tegen schade opgelopen onder werktijd.
Verzuimverzekering
Met een verzuimverzekering regelt u de loondoorbetaling en re-integratie van uw zieke medewerker. Dat scheelt een hoop geld en gedoe.
Werknemerspensioenen
Een goede pensioenvoorziening is na salaris de best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde. Wat bied jij je medewerkers?

Bedrijfsmiddelen

Bedrijfsschadeverzekering
Met een bedrijfsschadeverzekering ben je verzekerd tegen omzetverlies, wanneer de bedrijfsvoering van je onderneming stil komt te liggen.
Milieuschadeverzekering
Bij milieuschade zoals bodem- of waterverontreiniging kunnen de saneringskosten flink oplopen. Een milieuschadeverzekering biedt dekking voor deze kosten.
Gebouwenverzekering
Met een gebouwenverzekering verzeker je jouw pand tegen schade door brand, inbraak, storm, hevige sneeuwval, waterschade en blikseminslag.
Inventarisverzekering
Met een inventarisverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inventaris, meestal inclusief elektronica en computers. Bijvoorbeeld na brand, waterschade, storm, vandalisme of diefstal.
Opruimingskostenverzekering
De opruimingskostenverzekering vergoedt het afbreken en opruimen van de beschadigde delen of resten van een bedrijfspand, bijvoorbeeld na een brand of storm.
Cybercrimeverzekering
Dataverlies, fraude, virussen, inbreuk op de privacy, een cybercrimeverzekering dekt belangrijke digitale risico’s.

Snel, praktisch en persoonlijk advies

Bij Ter Haar & Dunnink houden we het graag persoonlijk als het gaat om om jouw zakelijke verzekeringen. Je kunt altijd vertrouwen op een snel en praktisch advies én natuurlijk afgestemd op jouw wensen en jouw zakelijke situatie. Bijna alle verzekeringen kun je bij ons onderbrengen. Denk hierbij aan verzekeringen voor je inkomen en personeel of je bedrijfsactiviteiten en -middelen. Wil je zeker weten of jouw verzekeringspakket nog op orde is? Vraag dan de gratis Verzekeringscheck aan of kom langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Ommen!

Doe de gratis Verzekeringscheck

Je verzekeringen goed geregeld? Wij checken het graag gratis.

Zijn je verzekeringen nog op orde? Doe de gratis verzekeringscheck bij Ter Haar & Dunnink en u weet direct of u goed én voordelig verzekerd bent. Na je aanvraag nemen wij contact met u op om je verzekeringen door te nemen. Je ontvangt daarna een advies met offerte. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Ja, ik wil die gratis verzekeringscheck.

    Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Ter Haar & Dunnink.