Ook bankieren
bij RegioBank?

Wij zijn er wel. Met een koekje bij de koffie gaan we samen kijken welke verzekeringen het beste bij jouw situatie passen.

maak een afspraak     

Sparen, betalen en hypotheken

RegioBank, jouw bank dichtbij

De persoonlijke bank bij jou in de buurt, waar u zelf kiest hoe jij je geldzaken regelt. RegioBank is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke én klantgerichte bank van Nederland.  Je kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en je hypotheek. Zowel voor jezelf als je bedrijf. Bij ons krijg je niet alleen een bankrekening, maar ook persoonlijke service.

afspraak maken   

Betalen zoals jij dat wilt

Snel en eenvoudig je betalingen regelen? Dat kan met een betaalrekening van RegioBank. Er is altijd een bankrekening die bij jou past.

Online bankieren én persoonlijk advies

Met een betaalrekening van RegioBank heb je het beste van twee werelden. Je regelt jouw bankzaken zoals je dat wilt. Je kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij jouw Zelfstandig Adviseur. Regel je het liever zelf? Dan doe je dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

Sparen zoals u dat wilt

Een reis, een auto, een appeltje voor de dorst. Waar je ook voor spaart, RegioBank helpt je spaarwens te vervullen.

Handig spaaroverzicht met onze app

Spaar je voor één of meer doelen? Maak dan aparte spaarpotten aan binnen jouw rekening. Dat kan eenvoudig in de Mobiel Bankieren app. Zo zie je precies hoeveel je gespaard hebt, en hoe dicht je bij jouw doel bent. Bekijk in de demo hoe je je spaarpotten kunt beheren. Je hebt altijd overzicht, zelfs als je meerdere spaardoelen hebt. Handig!